Het wereldwijde Kleine auto-marktonderzoek 2020 biedt een overzicht van de branche, inclusief definities, classificaties, applicaties en de ketenstructuur van de branche. De wereldwijde Kleine auto-marktanalyse wordt verstrekt voor de internationale markten, waaronder ontwikkelingstrends, analyse van het concurrentielandschap en de ontwikkelingsstatus van belangrijke regio’s. Ontwikkelingsbeleid en -plannen worden besproken, evenals productieprocessen en kostenstructuren. Dit rapport vermeldt ook import / export consumptie, vraag en aanbod Cijfers, kosten, prijs, omzet en brutomarges.

Auto import – export nieuws

Kleine auto Industry 2020 Global Market Research-rapport presenteert een diepgaande analyse van de Kleine auto-marktomvang, groei, aandeel, segmenten, fabrikanten en technologieën, belangrijke trends, marktfactoren, uitdagingen, standaardisatie, implementatiemodellen, kansen, toekomstige routekaart en 2025-voorspelling .

Wereldwijd Kleine auto Industry 2020-marktonderzoeksrapport is verspreid over 222 pagina’s en biedt exclusieve vitale statistieken, gegevens, informatie, trends en competitieve landschapsdetails in deze nichesector.

Wereldwijde Kleine auto-marktconcurrentie door topfabrikanten, met productie, prijs, omzet (waarde) en marktaandeel voor elke fabrikant; de TOP SPELERS inclusief

SAIC GM Wuling

Changan Automobile

Hafei Automobile

Honda

BYD

Mercedes-Benson Smart

CHERY

Zotye Auto

Toyota

Renault

Het rapport richt zich ook op wereldwijde toonaangevende toonaangevende spelers in de wereldwijde Kleine auto-markt die informatie verstrekken zoals bedrijfsprofielen, productfoto en specificatie, capaciteit, productie, prijs, kosten, omzet en contactinformatie. Stroomopwaartse grondstoffen en apparatuur en stroomafwaartse vraaganalyse worden ook uitgevoerd. De wereldwijde Kleine auto-trends voor marktontwikkeling en marketingkanalen worden geanalyseerd. Ten slotte wordt de haalbaarheid van nieuwe investeringsprojecten beoordeeld en worden algemene onderzoeksconclusies aangeboden.

Met tabellen en cijfers die helpen de wereldwijde wereldwijde Kleine auto-markt te analyseren, biedt dit onderzoek belangrijke statistieken over de stand van de industrie en is het een waardevolle bron van richtlijnen en aanwijzingen voor bedrijven en particulieren die geïnteresseerd zijn in de markt.

Kleine auto Verdeling gegevens per type

mini Cars

mini Bussen

mini Trucks

Kleine auto Verdeling gegevens per toepassing

Househld

Reclame


“Harde brexit zal auto-export vanuit Zeebrugge met 30 procent doen dalen”

De brexit zal een zware impact hebben op de export en import van nieuwe wagens in de haven van Zeebrugge. Bij een harde brexit zullen de auto’s door hoge afhandelingskosten ook een pak duurder worden, berekende handelsingenieur Liese Vermeiren (UAntwerpen) voor haar masterthesis.

Vermeiren onderzocht de afhandeling van nieuwe auto’s in Zeebrugge, een goederenstroom die 9,3 miljard euro waard is. Het Verenigd Koninkrijk (VK) is een belangrijke klant. “De handel van en naar het VK maakt in de haven van Zeebrugge 46 procent van de totale trafiek uit”, zegt Vermeiren. “In Antwerpen is dat ‘slechts’ 6,2 procent.”

De onzekere Britse markt in de aanloop naar de brexit heeft ook nu al gevolgen voor de autohandel: de export van nieuwe wagens naar het VK daalde in 2017 en 2018 met 20 procent. “Door de dalende koers is de koopkracht van de Britse gezinnen veel lager, waardoor het aankopen van luxegoederen, zoals auto’s, wordt uitgesteld.”

In het geval van een harde Brexit is de impact het grootst. “Auto’s worden dan onder WTO-regels behandeld met een importheffing van 10 procent voor de auto’s zelf en 4,5 procent voor onderdelen. Dit zou leiden tot een daling van de export met 30 procent en van de import met 20 procent.” De WTO-regels en kosten van douaneaangiftes zullen volgens Vermeirens berekeningen ook nog tot een meerkost leiden.

29 maart

Een vrijhandelsakkoord tussen de EU en het VK, zoals het CETA-verdrag met Canada, zou de importheffingen voor afgewerkte auto’s tot 5 procent beperken. “Maar dit vrijhandelsakkoord kan niet in werking treden op 29 maart 2019”, zegt Vermeiren. “Het zou voorafgegaan worden door een jarenlange overgangsperiode tijdens dewelke onderhandelingen kunnen plaatsvinden.”

Partners

Een tweedehands auto kopen? Ontdek ons uitgebreide gamma 2dehands wagens. Enkel auto’s van erkende concessiehouders en onmiddellijk beschikbaar.Het grote voordeel van een tweedehandsauto kopen bij TuuTuuT is dat u veel informatie over occasiewagens kan ontvangen. Wij zijn al heel wat jaren lang een gewaardeerde dealer van occasiewagens. Als u kiest voor onze service kiest u niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor uitstekende voorwaarden. 

citroen 2cv

Op zoek naar een Citroen 2CV? We hebben duizenden tweedehands Citroen in voorraad (van particulieren of professionals), Vind en Koop Uw Auto op de Meest Bezochte Auto Website! Vind Alle Merken en Modellen Auto’s op 2dehands: Ruim Aanbod Tweedehands & Nieuw. Koop & Verkoop van Auto’s. Plaats Gratis Zoekertjes. Meer dan 100.000 Auto’s. Auto Nieuw & Tweedehands